Optocht De Blaalse Strip

Optocht De Blaalse StripToegangGratisEventBlaalse Carnaval11feb13:0013:00

De Muggezifters Blaalse strip

Evenementen details

Zondag 11 februari zal een traditionele zondag zijn binnen het Blaalse Carnaval; we starten op- en rond de Blaalse Strip en eindigen in onze dampende feesttent met een bal dat zijn weerga niet kent.

Om 13.00 uur zal de eerste deelnemer weer worden losgeschoten vanuit onze poort aan de Bleijenhoek. Vorst Stefan zal elke deelnemer op zijn eigen, enthousiaste wijze aankondigen, voordat ze hun creaties zullen tonen aan het publiek. De vorige editie van de Blaalse Strip was een onvergetelijke editie; een bomvolle Bleijenhoek, met mensen die een alcoholische versnaperingen nodig hadden tegen uitdroging en een fantastisch deelnemersveld. Het lijkt allemaal moeilijk te overtreffen, maar we gaan toch weer een dappere poging wagen.

Ook dit jaar hopen we erop dat de bezoekers weer rijen dik langs onze Strip aan de Bleijenhoek zullen staan. Het zal ongetwijfeld weer wat kouder zijn, maar als je lekker dicht op elkaar staat wordt het vanzelf warm zullen we maar zeggen.

Want ook tijdens deze Blaalse Strip verdienen onze deelnemers weer de volle aandacht en support van het publiek. Er zullen namelijk weer geniale individuen met mooie woordspelingen voorbijkomen, jeugdige groepen die aanmoediging verdienen om te laten weten dat ze vooral zo door moeten gaan, grotere groepen die veel tijd een energie in hun creatie hebben gestoken en natuurlijk de wagenbouwers die hun technisch vernuft aan zoveel mogelijk mensen willen laten zien. Zorg dus dat je op carnavalszondag op je post bent om al dit moois voorbij te zien trekken.

Meer

Tijd

(Zondag) 13:00

    Comments are closed.